JU Srednja stručna škola

"Spasoje Raspopović"    Podgorica

 
    Ul. Vasa Raičkovića, 26          Žiro-račun: 550-1302-57          E-mail: skola@ssr-pg.edu.me       hts-s.raspopovic@t-com.me

O školi

 Baza znanja-Download sekcija

Interno utvrđivanje kvaliteta

 

Foto galerija

Takmičenja

 

Literarna strana

 

Predstvljamo vam...

 

Školski list "Stručnjak"

Linkovi

O Podgorici...

Priznanje "Direktor srednje stručne škole godine" dodijeljeno Ljeposavi Vuksanović

Pretraga web-a

Uručene nagrade najboljim učenicima    

   

 Zanatsko-preduzetnička Komora Crne Gore uručila priznanje "Menadžer godine" Ljeposavi Vuksanović, direktoru naše škole. Nagrada je dodijeljena u kategoriji "Direktor srednje stručne škole godine". Gala ceremonija održana je u Crnogorskom narodnom pozorištu 20. marta 2009. godine.

 Tekst nominacije:

Ljeposava Vuksanović je direktorica Srednje stručne škole “Spasoje Raspopović” u Podgorici. Među prvima je počela da realizuje nastavu po novim obrazovnim programima i redovno šalje svoje nastavnike i učenike na usavršavanja i takmičenja. Učestvuje u reformskim procesima i dosljedno radi na izgradnji demokratskog i otvorenog društva. Kvalitet i aktuelnost njenih obrazovnih programa, razvitak pojedinaca i njegova integracija  i oslanjanje na vlastite sposobnosti učinili su da njena škola ostvaruje stalni uspon i rast  broja upisanih učenika. Obezbijedila je prostorne kapacitete, opremu i finansijska sredstva za kvalitetan rad a posebne zasluge  postigla u primjeni savremenih nastavnih sredstava i metoda, povezivanju teorije i prakse i povezivanju učenika sa poslodavcima i strukovnim asocijacijama. Uvela je nastavu orjentisanu na ishod, podržava interaktivno učenje i standardizovala je testove za provjeru znanja na nivou škole. Njena grupa za evaulaciju brine o kvalitetu nastave a napravila je i efikasnu medijsku prezentaciju škole. O svakom učeniku se vodi precizna evidencija. Direktorica Vuksanović se proglašava menadžerkom godine i predstavlja primjer rukovodioca moderne i tržišno orjentisane obrazovne institucije.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt forma

 
 

Facebook stranica

 

Stručni ispit

 

Youtube kanal

 
Učenje engleskog jezika
 
Školski portal

 
Izvodi "Znanje je moć" RTCG1

Đaci generacije